luni, 13 august 2007

Mai nemec

Zapadaaa

Într-o dimineata de iarna, sotul si sotia ascultau la radio în timpul micului dejun: "Astazi stratul de zapada va atinge 8-10 cm. Va rugam sa parcati masinile pe partea strazii cu casele numerotate cu numere pare, pentru a putea trece plugurile de zapada". Sotia sare de pe scaun si se duce repede sa mute masina.
Doua zile mai târziu, dimineata, mic dejun, radio: "Astazi stratul de zapada o sa atinga 10-12 cm. Va rugam sa parcati masinile pe partea strazii cu casele numerotate cu numere impare, pentru a putea trece plugurile de zapada". Sotia iar se duce si muta masina pe partea respectiva.
O saptamâna mai târziu: "Astazi stratul de zapada o sa atinga 20-25 cm. Va rugam sa parcati..." Se întrerupe curentul. Sotia, suparata si îngrijorata, întreaba:
- Dragul meu, nu stiu ce sa fac. Pe ce parte a strazii trebuie sa parchez masina?
-Draga mea, de ce nu lasi masina în garaj de data asta?

Intrebare:

Î: Ce facea Mesterul Manole când o zidea pe sotia lui, Ana?
R: Body-building.

Bogatie:

Înmultindu-se numarul lupilor din regiune, autoritatile unui stat din SUA au oferit suma de 5000 dolari pentru fiecare lup împuscat. Stirea publicata în ziare i-a transformat pe Sam si Jed, doi buni prieteni, în vânatori de lupi. Zile si nopti la rând au colindat muntii si padurile în cautarea lupilor, dar acestia, parca vorbiti, disparusera fara urma. Extenuati si flamânzi, au adormit într-o noapte la un foc în padure, visându-si fiecare bogatia. Deodata, Sam s-a trezit la un zgomot ciudat. Erau înconjurati de o haita uriasa de lupi, ai caror ochi si colti sticleau în întuneric. L-a zgâltâit puternic pe prietenul sau, spunând:
- Jed, scoala-te repede! Suntem bogati!

Masina:
- Ioane, ti-ai cumparat masina?
- Mi-am cumparat, Vasile!
- Ce culoare e?
- Pai, mai Vasile, ai vazut tu cum e cerul la apusul soarelui?
- Vazut!
- Ei, tot asa e, numai ca-i verde.



Copiii spun lucruri trasnite
- Ce este o statuie?
- Statuia e o figura si e pusa în oras ca sa ne orientam unde este piata.

Politica
Sotia unui politician se duce la doctor.
- Domnule doctor, nu mai stiu ce să fac cu sotul meu! Vorbeste numai prostii în somn.
- Da, cred că este un lucru neplăcut.
- Neplăcut? Putin spus! Alaltăieri a râs de el tot Senatul.

( Ne petrecem o treime din viată dormind si nu stim mare lucru despre somn. Trântim capul pe pernă si - fie ce-o fi, cum o fi - ne trezim dimineata. Prin alte părti ale lumii, sunt tot mai multi cei care acordă atentie somnului. De exemplu, National Sleep Fondation din S.U.A. întoarce chestiunea pe toate părtile, oferind informatii variate, pentru toate vârstele. Fie că ai probleme, fie că dormi bustean, merită să stii ce ti se întâmplă. )

Niciun comentariu: